Contact

Even voorstellen

Ik ben Desiree Lindermann, eigenaar en oprichtster van vitaliteitstudio VITADEES. In 2014 heb ik de deuren geopend van mijn studio. Ik merkte, door mijn jarenlange ervaringen in de sportwereld, het intensieve contact met mensen en hun vragen over gezondheid, inspanning en voeding, dat er behoefte was aan kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en effectieve oefeningen.

Bij VITADEES breng ik dit allemaal samen in één concept. Een concept dat zich door de jaren heen heeft bewezen en een echte investering is in uw gezondheid en welzijn! Dit unieke concept heb ik ViefYoga genoemd.

Alles wat je traint daar word je beter in,
hoe mooi is dat!

Een positieve kijk

Door de drukte van alle dag is het fijn, maar ook belangrijk om een moment voor uzelf te plannen. Een moment waarin u even voor uzelf gaat kiezen om nieuwe energie en kracht op te doen. Om de levenslust weer te laten stromen, om weer goed in uw vel te komen en om een positieve kijk te krijgen op de dingen van de dag!

Ik vind het prettig om met mensen te werken, om ze te inspireren en om ze te laten inzien dat heel veel mogelijk is in het leven. Door een andere mindsetting, dus anders tegen zaken aankijken en voelen hoe fijn het is om te bewegen, kan uw leven een enorme positieve wending krijgen!

Ik verwelkom u graag in mijn studio VITADEES!

Neem contact op voor meer informatie!

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of informatieverzoeken.